توضیحات
نمایش بیشترتوضیحات
مزیت استفاده از کره بادام زمینی ارگانیک
این محصول از مشتقات بادام زمینی بوده که حاوی همه ترکیباتی میباشد که در دانه بادام زمینی وجود دارد زیرا برای تهیه آن بادام زمینی را با دستگاه های خاص و بدون هیچ گونه مواد شیمیایی آسیاب میکنند، بنابراین خواص آن کاملا حفظ میگردد. مزیت استفاده از این نوع کره بادام زمینی نرم بودن ذرات آن میباشد زیرا برای تهیه آن از دستگاه هایی استفاده میگردد که ذرات آن را به اندازه های خیلی ریز (30 میکرون و کمتر) تبدیل میکند. همچنین برای تولید این نوع کره بادام زمینی از دانه های بادام درجه یک ایرانی استفاده شده است که طعم شیرین تر و خوشمزه تری داشته و مزه تلخی ندارد. اندازه ذرات کره بادام زمینی های موجود در بازار به مقداری میباشد که در زیر دندان حس می گردد در صورتی که اندازه ذرات این کره بادام زمینی این طور نبوده و زیر دندان حس نمیگردد.
همچنین فرآیند تهیه آن به صورتی است که نیاز به هیچ گونه ماده افزودنی ندارد زیرا در انواع موجود در بازار برای بالا بردن کارایی دستگاه آسیاب امکان افزودن برخی مواد مانند نمک، شیر خشک، روغن های گیاهی دیگر و… وجود دارد که آنها را از حالت خالص و مرغوب بودن در میآورد و بنابراین از این لحاظ طعم طبیعی و خواص مطلوبی داشته و مورد اطمینان است. این کره بادام زمینی بافت تقریبا همگنی دارد در صورتی که در کره بادام زمینی موجود در بازار خمیر و روغن از هم جدا میشوند. بهتر است این محصول در یخچال نگه داری شود.
میزان روغن موجود در این نوع کره بادام زمینی تقریبا به اندازه 60 درصد میباشد که همه این میزان روغن از خود بادام است که دانه های آن درجه یک بوده و طعم تلخی ندارد در صورتیکه میزان روغن در کره بادام زمینی های دیگر ممکن است به 30 تا 35 درصد برسد که برای افزایش میزان روغن آن از روغن های دیگری غیر از بادام زمینی استفاده میگردد.
جدول ارزش تغذیه ای کره بادام زمینی خالص
| مواد تشکیل دهنده اصلی | مقدار در100 گرم |
| انرژی (کالری) | 624 کیلوکالری |
| کربوهیدرات | 41/22 گرم |
| پروتئین | 52/26 گرم |
| چربی | 28/51 گرم |
| آب | 26/1 گرم |
| فیبر | 42/8 گرم |
| قند | 89/7 گرم |
| کلسترول | 0 |
خواص کره بادام زمینی
- همانطور که در جدول ارزش تغذیه ای میبینید کره بادام زمینی فاقد کلسترول میباشد که این موضوع باعث کاهش بیماری های قلبی و دیابت میگردد.
- از جمله اجزا تشکیل دهنده کره بادام زمینی پروتئین، فیبرو اسید های چرب ضروری موجود در آن است که این مواد انرژی لازم برای فعالیت های سنگین مانند حرکاتی که در ورزش بدنسازی صورت میگیرد را تامین نموده و از افت ناگهانی قند نیز جلوگیری میکند.
- با ایجاد حالات سیری در فرد از پرخوری آنها جلوگیری نموده و باعث کاهش اشتها میگردد.
- کره بادام زمینی حاوی املاحی نظیر منیزیم میباشد که بر استحکام استخوان ها و سلامت دندان تاثیر مطلوبی دارد.
- حاوی آنتی اکسیدان هایی میباشد که با افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن بر قدرت و توان فرد تاثیر میگذارد.
























خرید این محصول را توصیه میکنم
پیشنهاد می شود
طعم دار بزنید خیلی الیه
بسیار عالی و با کیفیت